fbpx Sikerrel zárult az MTA Kommunikációmenedzsment Munkabizottságának éves konferenciája | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Sikerrel zárult az MTA Kommunikációmenedzsment Munkabizottságának éves konferenciája

2019. január 25. 09:50

2018. október 12-én tizenharmadik alkalommal tartott az MTA Kommunikációmenedzsment Munkabizottsága országos részvételű konferenciát.

Az elméleti és gyakorlati szakemberek találkozója egyetemünk magántanára, a Munkabizottság elnöke, Borgulya Istvánné és Konczosné Szombathelyi Márta, titkár (Széchenyi Egyetem) szervezésében a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen zajlott. A rendezvényen a Vezetés-és Szervezéstudományi Intézet munkatársai is részt vettek.

Az empirikus kutatásokon, illetve gyakorlati tapasztalatokon alapuló előadások a kommunikációmenedzsment szerepét vizsgálták a közszférában. A plenáris előadásokat követően két szekcióban folytatódott a rendezvény. Összesen 15 érdekes előadást tartottak egyetemi oktatók, rendvédelmi szervek, közigazgatási intézmények és a versenyszféra munkatársai. Kiemelkedő érdeklődés kísérte Győrfi Pálnak, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének előadását.
A konferenciát Borgulya Istvánné zárta összefoglaló gondolataival, és a 2019-es, jubileumi év konferenciájának terveivel.

A konferencia programja

Kapcsolódó Híreink

MCC tájékoztató a Pécsiközgázon

A Mathias Corvinus Collegium 2021. december 8-án 14.30-tól tájékoztatót tart a B312-es teremben!

Diaszpóra Ösztöndíj

Magyarország Kormánya a tavalyi évtől hirdeti a Diaszpóra Ösztöndíjat, mellyel a Kárpát-medencén kívüli, külföldön élő magyarságot, magyar..

Francia kormányzati ösztöndíj Információs Nap

Bob KABA LOEMBA, a Francia Nagykövetség Ösztöndíj iroda- és a Magyarországi Campus France Központ vezetője „TANULJ ÉS KUTASS FRANCIAORSZÁGBAN FRANCIA..

BBM esettanulmány verseny - beszámoló

Az idei évben megrendezésre került a Magyar Biztosítók Szövetsége és a Case-solvers szervezésében a Biztosítsd be magad 2021-es esettanulmány verseny..