fbpx Sikerrel zárult az MTA Kommunikációmenedzsment Munkabizottságának éves konferenciája | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Sikerrel zárult az MTA Kommunikációmenedzsment Munkabizottságának éves konferenciája

2019. január 25. 09:50

2018. október 12-én tizenharmadik alkalommal tartott az MTA Kommunikációmenedzsment Munkabizottsága országos részvételű konferenciát.

Az elméleti és gyakorlati szakemberek találkozója egyetemünk magántanára, a Munkabizottság elnöke, Borgulya Istvánné és Konczosné Szombathelyi Márta, titkár (Széchenyi Egyetem) szervezésében a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen zajlott. A rendezvényen a Vezetés-és Szervezéstudományi Intézet munkatársai is részt vettek.

Az empirikus kutatásokon, illetve gyakorlati tapasztalatokon alapuló előadások a kommunikációmenedzsment szerepét vizsgálták a közszférában. A plenáris előadásokat követően két szekcióban folytatódott a rendezvény. Összesen 15 érdekes előadást tartottak egyetemi oktatók, rendvédelmi szervek, közigazgatási intézmények és a versenyszféra munkatársai. Kiemelkedő érdeklődés kísérte Győrfi Pálnak, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének előadását.
A konferenciát Borgulya Istvánné zárta összefoglaló gondolataival, és a 2019-es, jubileumi év konferenciájának terveivel.

A konferencia programja

Kapcsolódó Híreink

Work in Greece!

That is what Job Trust has been offering to thousands of students for the last 14 years.

MNB kiválósági ösztöndíj

Az előző tanévben sikerrel megvalósított MNB kiválósági ösztöndíjprogram után a Magyar Nemzeti Bank a 2019/20-as tanévre is támogatást nyújt a jó..

Mirjana Sekicki előadása Karunkon

A karunkon működő the CoRe lab (Fogyasztói Magatartáskutató Központ) meghívásának eleget téve a mai napon vendégünk volt Mirjana Sekicki a Tobii Pro..

6. Országos Városmarketing Verseny felhívás

Immár hatodik alkalommal hirdetik meg az „Együttműködve versenyezni!" - ORSZÁGOS VÁROSMARKETING VERSENYT.