fbpx Sikerrel zárult az MTA Kommunikációmenedzsment Munkabizottságának éves konferenciája | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Sikerrel zárult az MTA Kommunikációmenedzsment Munkabizottságának éves konferenciája

2019. január 25. 09:50

2018. október 12-én tizenharmadik alkalommal tartott az MTA Kommunikációmenedzsment Munkabizottsága országos részvételű konferenciát.

Az elméleti és gyakorlati szakemberek találkozója egyetemünk magántanára, a Munkabizottság elnöke, Borgulya Istvánné és Konczosné Szombathelyi Márta, titkár (Széchenyi Egyetem) szervezésében a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen zajlott. A rendezvényen a Vezetés-és Szervezéstudományi Intézet munkatársai is részt vettek.

Az empirikus kutatásokon, illetve gyakorlati tapasztalatokon alapuló előadások a kommunikációmenedzsment szerepét vizsgálták a közszférában. A plenáris előadásokat követően két szekcióban folytatódott a rendezvény. Összesen 15 érdekes előadást tartottak egyetemi oktatók, rendvédelmi szervek, közigazgatási intézmények és a versenyszféra munkatársai. Kiemelkedő érdeklődés kísérte Győrfi Pálnak, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének előadását.
A konferenciát Borgulya Istvánné zárta összefoglaló gondolataival, és a 2019-es, jubileumi év konferenciájának terveivel.

A konferencia programja

Kapcsolódó Híreink

2021. SZEPTEMBERI KEZDÉSSEL MEGHIRDETETT SZAkjaink

Az alábbiakban ismertetjük a 2021. szeptemberi kezdéssel meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó legfontosabb információkat és..

Az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája Pályázat 2021

Kié lesz idén az év diplomamunkája?

Az oktatás és számonkérés szabályai a 2020/21. tanév tavaszi félévében

A Közgazdaságtudományi Kar dékánja által 2021. január 14-én kiadott 1/2021. sz. dékáni utasítás értelmében a tavaszi féléves oktatás a Kar minden..

PÁLYÁZAT - ÁLLAMKÖZI ÖSZTÖNDÍJAK ÉS RÉSZKÉPZÉSEK

A Tempus Közalapítvány pályázati felhívása a kétoldalú nemzetközi oktatási, tudományos és kulturális munkatervekben, megállapodásokban biztosított, a..