fbpx Sikerrel zárult az MTA Kommunikációmenedzsment Munkabizottságának éves konferenciája | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Sikerrel zárult az MTA Kommunikációmenedzsment Munkabizottságának éves konferenciája

2019. január 25. 09:50

2018. október 12-én tizenharmadik alkalommal tartott az MTA Kommunikációmenedzsment Munkabizottsága országos részvételű konferenciát.

Az elméleti és gyakorlati szakemberek találkozója egyetemünk magántanára, a Munkabizottság elnöke, Borgulya Istvánné és Konczosné Szombathelyi Márta, titkár (Széchenyi Egyetem) szervezésében a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen zajlott. A rendezvényen a Vezetés-és Szervezéstudományi Intézet munkatársai is részt vettek.

Az empirikus kutatásokon, illetve gyakorlati tapasztalatokon alapuló előadások a kommunikációmenedzsment szerepét vizsgálták a közszférában. A plenáris előadásokat követően két szekcióban folytatódott a rendezvény. Összesen 15 érdekes előadást tartottak egyetemi oktatók, rendvédelmi szervek, közigazgatási intézmények és a versenyszféra munkatársai. Kiemelkedő érdeklődés kísérte Győrfi Pálnak, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének előadását.
A konferenciát Borgulya Istvánné zárta összefoglaló gondolataival, és a 2019-es, jubileumi év konferenciájának terveivel.

A konferencia programja

Kapcsolódó Híreink

Nálad is első helyen van?

Áprilisban kezdetét vette a tavaszi felvételi ügyintézés időszaka. Szerencsére már nem kell sokat várnod július 24-ig, a felvételi pontszámok..

Jövőképzés Nyári Egyetem 2019

Csobbanj velünk! Szedd fel a horgonyt a kifogások tengerén!

Hallgatóink a Ohio International Consulting Programon

Az Ohio University College of Business meghívására öt magyar hallgató és mentoruk vehetett részt idén első alkalommal az Ohio International Consulting..

Megjelent Kaposi Zoltán könyve

Megjelent oktatónk, Dr. Kaposi Zoltán Uradalmak, Földbirtokosok és birtokforgalom a Dél-Dunántúlon a 19. században című könyve a Magyar Mezőgazdasági..