fbpx World of Practice Week a Pécsiközgázon! | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

World of Practice Week a Pécsiközgázon!

2020. október 20. 15:22

Ismét eljött a World of Practice Week, ahol a gyakorlati tudásé a főszerep!

2020. október 26-30-i héten a frissen alakult Alkalmazott Tanulások Központja (CAL) szervezésében, természetesen a vírushelyzetre való tekintettel online formában.

Az őszi szünet után egy igazán izgalmas héttel várunk vissza titeket! Látogass el más szakok és évfolyamok előadásaira! Nézd meg, hogyan működik a gyakorlatban az, amit az iskolapadban tanulsz! 

Az idei a tanévben 50. évfordulóját ünneplő Pécsiközgáz életében hagyománnyá vált Vállalati hét/World of Practice Week esemény, amely sajnos az előző félévben a pandémiás helyzet miatt elmaradt, de az őszi félévben ha kicsit más formában is, de a korábbiakhoz hasonlóan most is informatív előadásokkal és érdekes esettanulmányokkal készülünk. Az előadásokon résztvevő vállalati képviselőktől nemcsak rengeteget tanulhatsz, hanem választ adnak minden kérdésre, amely a cégükkel kapcsolatos. Ez a hét remek lehetőséget kínál a potenciális munkaadóid megismerésére és arra, hogy felkeltsd a figyelmüket a tehetségedre :)

Ne felejtsd el, hogy a WoP Week kurzusai szabadon látogathatók függetlenül attól melyik szakon vagy évfolyamon tanulsz. Amennyiben kötelező órád helyett más WoP kurzuson veszel részt, nem kerül beírásra a hiányzásod.

Kövesd a Pécsiközgáz Facebook oldalát, ahol folyamatosan tájékoztatunk az izgalmas előadásokról és a résztvevő vállalatokról.

Kapcsolódó Híreink

Maszkhasználat

A PTE Operatív Stáb 2/2021. (IX. 9.) elektronikus úton hozott határozata a maszkhasználatra vonatkozóan a Pécsi Tudományegyetemen.

Kutatók Éjszakája a Pécsiközgázon 2021

Karunk az idei évben is becsatlakozik a méltán népszerű Kutatók Éjszakája elnevezésű kezdeményezésbe. A Kutatók Éjszakája egy Európa-szerte..

Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány ösztöndíj és gyakornoki programok

Ősszel számos ösztöndíjat és gyakornoki programot pályáztat meg a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány.

Dr. Kulcsár Krisztián előadása a Pécsiközgázon!

A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, olimpiai ezürtérmes, világ- és Európa bajnok párbajtőröző, Dr. Kulcsár Krisztián a Pécsiközgáz vendége lesz..