A Pécsiközgáz Business coach képzést indít

2020. május 26. 09:52

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2020 őszén a PTE Közgazdaságtudományi Kara megfelelő létszám esetén elindítja Business coach szakirányú továbbképzését pécsi és budapesti helyszíneken.

Szakunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy minőségi, a hazai coach képzések sorából kiemelkedő, a coach szakma nemzetközi minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak. Karunk oktatói, valamint a nemzetközi és hazai coach szakma által elismert szakemberekből álló oktatói csapat támogatja a hallgatókat - reményeink szerint - egy igazi hivatás megtalálásában illetve a coaching szemlélet elsajátításában.

További részletek és jelentkezés >

 

A képzés Oktatási Hivatal általi nyilvántartásba vétele folyamatban van, ezt követően várhatóan augusztus elején elindítjuk a végleges jelentkezéseket. Az előre jelentkezés lehetőségével élőknek a jelentkezésről visszaigazolást küldünk, melynek megerősítését kérjük a végleges jelentkezés előtt.

 

Mi a business coaching? 

A professzionális coaching folyamat során a coach támogatja ügyfelét egy adott helyzetben adódó lehetőségek kiaknázásában, illetve kihívások során alternatív megoldások megtalálásában, ehhez saját erőforrásainak felismerésében és fejlesztésében.  E bizalmon alapuló kapcsolatnak alapfeltétele a coach szakmai felkészültége és elhivatottsága, mely az etikai alapelvek betartásában és folyamatos önfejlesztésében nyilvánul meg.

A coach szakma, a coaching szemléletű fejlesztés és vezetés évek óta tartó nemzetközi és hazai népszerűsége mögött a szemléletet alkalmazók és a coaching szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek elégedettsége és gyakran számszerűsíthető eredményei állnak.

További hiteles információk a coaching szakmáról, coach kompetenciákról és etikai irányelvekről a nemzetközi coach szervezetek (EMCC, ICF) oldalain olvashatók.

https://www.emccglobal.org

http://emcchu.org/minoseg/

https://www.coachfederation.hu/icf-coaching/

 

Amit kínálunk

 • Elismert egyetemi oktatói gárda, nemzetközi tapasztalatokkal, coach akkreditációval rendelkező szakemberek, gyakorlati lehetőségek
 • Minőségi, gyakorlatorientált képzés Magyarország első vidéki közgazdaságtudományi képzési helyén
 • A képzés EMCC EQA Practitioner szintű akkreditációs eljárása már folyamatban van. Az EQA Practitioner szintű képzésben végzett hallgatók, jogosulttá válnak egyéni (EMCC EIA Practitioner) akkreditációjuk könnyített megszerzésére. A könnyített eljárás - amelyet csak az EMCC által akkreditált képzési programok elvégzése biztosít -, szükségtelenné teszi a coaching kompetenciák meglétének ismételt igazolását, így az akkreditáció, annak egyéb feltételi kritériumainak teljesítését követően, lényegesen egyszerűbben, tulajdonképpen adminisztratív úton válik elérhetővé.
 • Előzetes tanulmányok, gyakorlat elismertetési lehetősége
 • Budapesti és pécsi helyszínek, rugalmas képzési idő, blended, digitális oktatási lehetőségek
   

Kinek szól a képzés

 • A coach szakma iránt érdeklődők számára
 • Vezetőknek, akik felismerték a coaching szemléletű vezetés jelentőségét
 • Trénerek, pszichológusok, HR szakemberek, tanácsadók, menedzserek  számára, akik belső coachként segíthetik kollégáikat
 • Végzett és gyakorló coachoknak, akik a megváltozott törvényi előírások miatt egyetemi oklevéllel szeretnének rendelkezni, vagy szeretnék tudásukat mélyíteni

 

További részletek és jelentkezés >

 

Együttműködő partnerünk

Kapcsolódó Híreink

Mesterdiploma akár 1 év alatt?

Lendületben vagy. Épphogy végeztél, vagy a szakdolgozatírás rejtelmes világában bolyongsz. Érthető, hogy most inkább a..

Alma Mater Ösztöndíj - pályázati kiírás

A Közgazdaságtudományi Kar vezetése a 2022/2023-as tanév őszi félévére is meghirdeti Pécsiközgáz Alma Mater Ösztöndíj..

MTA Vendégkutatói Program - pályázati felhívás

A Magyar Tudományos Akadémia ebben az évben is meghirdeti a 2023. évre vonatkozó Vendégkutatói Program pályázatot.

Elhunyt Dr. Fojtik János

Sajnálattal tudatjuk, hogy elhunyt Dr. Fojtik János címzetes docens, karunk volt oktatója.

Elhunyt Dr. Csébfalvi György

Elhunyt Dr. Csébfalvi György egyetemi magántanár, Karunk volt oktatója.

Fooled by Randomness

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a Mathias Corvinus Collegium (MCC) szervezésében Zoltán J. Ács, a..

Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram

Az MKÖ a Miniszterelnökség tíz hónapos karrierindító programjaként a 30 év alatti, diplomás, idegen nyelveken beszélő..

Ismerje meg új mesterképzéseinket is !

A PTE Közgazdaságtudományi Kara 2022. október 14-én, pénteken 14 órától tájékoztatót tart a 2023. februári kezdéssel..