A Pécsiközgáz Business coach képzést indít

2020. május 26. 09:52

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2020 őszén a PTE Közgazdaságtudományi Kara megfelelő létszám esetén elindítja Business coach szakirányú továbbképzését pécsi és budapesti helyszíneken.

Szakunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy minőségi, a hazai coach képzések sorából kiemelkedő, a coach szakma nemzetközi minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak. Karunk oktatói, valamint a nemzetközi és hazai coach szakma által elismert szakemberekből álló oktatói csapat támogatja a hallgatókat - reményeink szerint - egy igazi hivatás megtalálásában illetve a coaching szemlélet elsajátításában.

További részletek és jelentkezés >

 

A képzés Oktatási Hivatal általi nyilvántartásba vétele folyamatban van, ezt követően várhatóan augusztus elején elindítjuk a végleges jelentkezéseket. Az előre jelentkezés lehetőségével élőknek a jelentkezésről visszaigazolást küldünk, melynek megerősítését kérjük a végleges jelentkezés előtt.

 

Mi a business coaching? 

A professzionális coaching folyamat során a coach támogatja ügyfelét egy adott helyzetben adódó lehetőségek kiaknázásában, illetve kihívások során alternatív megoldások megtalálásában, ehhez saját erőforrásainak felismerésében és fejlesztésében.  E bizalmon alapuló kapcsolatnak alapfeltétele a coach szakmai felkészültége és elhivatottsága, mely az etikai alapelvek betartásában és folyamatos önfejlesztésében nyilvánul meg.

A coach szakma, a coaching szemléletű fejlesztés és vezetés évek óta tartó nemzetközi és hazai népszerűsége mögött a szemléletet alkalmazók és a coaching szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek elégedettsége és gyakran számszerűsíthető eredményei állnak.

További hiteles információk a coaching szakmáról, coach kompetenciákról és etikai irányelvekről a nemzetközi coach szervezetek (EMCC, ICF) oldalain olvashatók.

https://www.emccglobal.org

http://emcchu.org/minoseg/

https://www.coachfederation.hu/icf-coaching/

 

Amit kínálunk

  • Elismert egyetemi oktatói gárda, nemzetközi tapasztalatokkal, coach akkreditációval rendelkező szakemberek, gyakorlati lehetőségek
  • Minőségi, gyakorlatorientált képzés Magyarország első vidéki közgazdaságtudományi képzési helyén
  • A képzés EMCC EQA Practitioner szintű akkreditációs eljárása már folyamatban van. Az EQA Practitioner szintű képzésben végzett hallgatók, jogosulttá válnak egyéni (EMCC EIA Practitioner) akkreditációjuk könnyített megszerzésére. A könnyített eljárás - amelyet csak az EMCC által akkreditált képzési programok elvégzése biztosít -, szükségtelenné teszi a coaching kompetenciák meglétének ismételt igazolását, így az akkreditáció, annak egyéb feltételi kritériumainak teljesítését követően, lényegesen egyszerűbben, tulajdonképpen adminisztratív úton válik elérhetővé.
  • Előzetes tanulmányok, gyakorlat elismertetési lehetősége
  • Budapesti és pécsi helyszínek, rugalmas képzési idő, blended, digitális oktatási lehetőségek
     

Kinek szól a képzés

  • A coach szakma iránt érdeklődők számára
  • Vezetőknek, akik felismerték a coaching szemléletű vezetés jelentőségét
  • Trénerek, pszichológusok, HR szakemberek, tanácsadók, menedzserek  számára, akik belső coachként segíthetik kollégáikat
  • Végzett és gyakorló coachoknak, akik a megváltozott törvényi előírások miatt egyetemi oklevéllel szeretnének rendelkezni, vagy szeretnék tudásukat mélyíteni

 

További részletek és jelentkezés >

 

Együttműködő partnerünk

Kapcsolódó Híreink

2023-as publikációs jelentés

Megjelent a PTE Közgazdaságtudományi Kar 2023-as évre vonatkozó részletes kutatási jelentése, amely az alábbi linken..

Krekó Béla díj

A Gazdaságmodellezési Társaság (GMT) Elnöksége által 2000-ben alapított Krekó Béla díjat a gazdaságmodellezés területén..

Nemzeti Tehetség Program új pályázati felhívásai

Megjelentek a Nemzeti Tehetség Program új pályázati felhívásai!

FDSZ díjat adományoztak Karunk egy munkatársának

A Pécsi Tudományegyetem idén május 25-én tartotta meg hagyományos Pedagógusnapi és Díszoklevél-átadó Ünnepi Szenátusi..

IDÉN ELŐSZÖR ADTÁK ÁT A NEMZETKÖZIESÍTÉSI DÍJAKAT

Idén már negyedik alkalommal rendezte meg a Nemzetközi Igazgatóság a Nemzetközi Pikniket a Rektori Hivatalban.

Mikrotanúsítványt adó képzések, regionális impaktmérések és a tantervek átalakítása

Ebben a félévben is megtartottuk az Intézeti és Kari Tanácsadó Testületi üléseket, melyek keretében partnereinkkel..

Battyáni Réka Rektori Dicséretben részesült

Az idei évben Rektori Dícséretben részesült kolléganőnk, Battyáni Réka.

Arany Katedra díjat kapott a KTK oktatója

Újabb, jeles kitüntetésekkel díjazták Karunkat az ünnepi szenátusi ülésen.