fbpx E-lit - Tervezd a jövőd! | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

E-lit - Tervezd a jövőd!

2019. január 25. 10:48

Jelentkezz ösztöndíj programunkra, szerezz diplomát, gyakorlati tapasztalatot, és egy 1M FT értékű ösztöndíjat egyszerre!

Az sem lesz kérdés, hol kezded diploma után a karriered, mert mindezek után egy teljes munkaidős pozíciót ajánlunk fel neked Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatójánál!

Kiket várunk?

Olyan informatika iránt érdeklődő harmadéves diákokat, akik szeretnének egyszerre biztosítani maguknak egy kiváló ösztöndíjat, versenyképes juttatást gyakornokként, piacképes gyakorlati tudást, valamint karrier lehetőséget Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatójánál.

A jelentkezés feltételei:

  • Aktív hallgatói jogviszony
  • 4 befejezett szemeszter PTK/MIK vagy PTK/KTK karokon, BSC szakon
  • Minden félévben a kreditek minimum 70%-ának teljesítése
  • Multinacionális informatikai szolgáltató szektor iránti érdeklődés
  • Kezdő vagy haladó német nyelvtudás ill. annak vállalása mellett, hogy a BSC diploma megszerzésének idejére ez eléri az európai besorolás szerinti B1-B2 szintet
  • Annak vállalása, hogy első szemeszterben min. 10, utána pedig min 20 órában fogsz tudni gyakornokként dolgozni (az egyéni időbeosztás rugalmas, figyelembe veszi a vizsgaidőszakot, nyári időszakot stb.)
  • Annak vállalása, hogy amennyiben KTK hallgató vagy 7 -, amennyiben MIK hallgató vagy, 8 szemeszteren belül megszerzed a BSC diplomát.

Jelentkezni folyamatosan lehet, a felvételt a programba az ITSH és az Egyetem évente kétszer biztosítja: a tavaszi szemeszter esetében Július 15-én, az őszi szemeszterben Február 1-én.

További információk és jelentkezés.

Kapcsolódó Híreink

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

PTE Moonbike 2021

A Pécsi Tudományegyetem május 15-én újra elindítja nemzetközi, egészséges életmódra ösztönző MOONBike kihívását.

Kapocs a tudáshoz

Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont elektronikus adatbázis elérése.

ÚJABB HÁROM ÉVIG MINŐSÍTETT SZAKKOLLÉGIUM A JPKSZ

2021.04.30-án a Minősítő Bizottság döntése értelmében a PTE-KTK Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium sikeresen újította meg minősítését, így..