fbpx Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

2021. április 13. 11:37

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.
 

Az ingyenes, last minute matematika felkészítő előadást Buze Barbara (hallgatónk) tartja, szemezgetve a nehezebb matematika érettségi feladatok közül, mint geometria, valószínűségszámítás, statisztika és függvények.
Az előadás felülete a Microsoft Teams, amit online stream-ként foguk megtartani. Az előadáshoz bárki csatlakozhat (nincs szükség meglévő Office fiókra), azonban egy előzetes regisztráció szükséges ahhoz, hogy az email címedre továbbítani tudjuk a stream előadás linkjét.
Sok szeretettel várunk, ha szívesen felfrissítenéd matek tudásodat!
Regisztráció > https://bit.ly/3tr1E0l 

Kapcsolódó Híreink

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

ÚJABB HÁROM ÉVIG MINŐSÍTETT SZAKKOLLÉGIUM A JPKSZ

2021.04.30-án a Minősítő Bizottság döntése értelmében a PTE-KTK Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium sikeresen újította meg minősítését, így..

Újra nyitva a Tudásközpont!

A Tudásközpont újra várja a látogatókat!

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..