fbpx NYÍLT NAP A PÉCSIKÖZGÁZON! | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

NYÍLT NAP A PÉCSIKÖZGÁZON!

2022. január 5. 13:47

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara Nyílt Napot hirdet! A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. 

A Nyílt napot 2022. január 21-én (pénteken) 9 órától tartjuk a 2022. szeptemberében induló felsőoktatási szakképzésekről, alap- és mesterképzésekről.

A nyílt nap részletes programja

 

A Nyílt napon a PTE KTK Rákóczi úti épületében várjuk az érdeklődő diákokat és szüleiket. A rendezvényen kizárólag érvényes védettségi igazolvány felmutatása ellenében lehet részt venni - illetve 18 év alatt védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel. Amennyiben a védettségi igazolvány hiánya miatt nem tudsz részt venni személyesen a nyílt napon, online is tudod követni a kari tájékoztatókat. Mindkét részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztráció

 

Ezen a napon kari és felvételi tájékoztatókat tartunk és lehetőségetek lesz feltenni a kérdéseiteket a Kar vezetőinek, oktatóinak, diákszervezeteinek, vagy hallgatóinak. Az előadásokon kívül különböző programokkal is készülünk: ingyenes tanácsadásokkal, karriertesztekkel, kalandjátékkal, pénzügyi kvízzel és még sok más, izgalmas programmal.

 

Nyílt napunkra nem csak a diákokat, hanem a szüleiket is sok szeretettel várjuk!

Kapcsolódó Híreink

Ponthatárok - 2022. februári kezdéssel meghirdetett szakok

Lezárult a 2022. februári kezdéssel induló szakok felvételi időszaka, a meghirdetett szakok ponthatárait alább részletezzük.

Online fórum 2022

Idén is meghirdetünk két online fórumot, ahol a felvételi előtt állók lehetőséget kapnak feltenni minden kérdésüket.

Új kettősdiploma program az ESDES School of Business and Management, Lyonnal

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a l’Ecole Supérieure pour le Développment Economique et Social (továbbiakban ESDES) School of..

III. Farkas Ferenc Nemzetközi Tudományos Konferencia

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és Vezetés- és Szervezéstudományi Intézete tisztelettel meghirdeti a III. FARKAS FERENC NEMZETKÖZI..