fbpx Oktatóink új publikációja már elérhető | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Oktatóink új publikációja már elérhető

2019. január 25. 08:59

A napokban jelent meg egy jelentés az Európai Unió országainak digitális vállalkozói rendszeréről, amiben az Imperial College mellett oktatóink is kivették a részüket.

Karunkról Szerb László, Komlósi Éva és Tiszberger Mónika is a szerzők között szerepel. A The European Index of Digital Enterpreneurship Systems címet viselő jelentésben többek között kitérnek a szerzők arra, hogy az elmúlt évtized digitalizációja hogyan alakította át a vállalkozói tevékenység jellegét; illetve a digitális vállalkozói tevékenység mérési kihívásait taglalja, amely átfogó jellege miatt nehezen megragadható. A keretrendszer megvizsgálásával ezen mérési kihívásokra szeretnének reagálni.

Azok számára, akiket érdekel a téma, a jelentés szabadon letölthető.

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

Újra nyitva a Tudásközpont!

A Tudásközpont újra várja a látogatókat!

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..