fbpx Ponthatárok 2018 | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Ponthatárok 2018

2018. július 26. 10:05
Ponthatárok 2018

Kihirdetésre kerültek a 2018 szeptemberétől induló képzéseink ponthatárai.

A mai nappal kihirdetésre kerültek a 2018 szeptemberétől induló képzések ponthatárai, amelyeket ide kattintva érhettek el. Ezúton is szívből gratulálunk mindenkinek a sikeres felvételihez! Szeptemberben várunk Titeket sok szeretettel az egyetem falai között, biztosak vagyunk abban, hogy rengeteg élménnyel teli év vár Rátok és reméljük, hogy minél több, egyetemünk által szervezett rendezvényen találkozhatunk majd veletek és oszlopos tagjai lesztek a Pécsiközgáz hallgatói csapatának!

Az első állomása a most induló közös kalandunknak a gólyatábor, aminek a részleteit megtaláljátok a Facebookon, és ahol hallgatói önkormányzatunknak köszönhetően biztosan rengeteg új információval és emlékkel térhettek majd haza és kezdhetitek meg egyetemista éveiteket. Az ezt követő orientációs napról pedig majd e-mailben értesítünk Titeket, szóval érdemes figyelni a postaládátokat!

Akik pedig nem nyertek felvételt sehová, azok se keseredjenek el, hiszen a pótfelvételi eljárás keretében még mindig van lehetőségetek csatlakozni a Pécsiközgázosok táborához! Az ehhez kapcsolódó információkat július 27-től érhetitek el honlapunkon.

További kellemes nyarat és jó felkészülést kívánunk az első évre!

Kapcsolódó Híreink

A TE UTAD A PÉCSIKÖZGÁZON - PÓTFELVÉTELI 2020

Lezajlottak az érettségik, megvannak a ponthatárok, sokan örülhetnek, mert bekerültek az általuk áhított egyetemi képzésre. Vannak azonban olyanok is..

Pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett képzések (2020/2021)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Ponthatárok 2020 normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán..

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

Július 27-én kezdetét vette a pótfelvételi időszaka, ami egy újabb izgalmas epizód a felvételizők számára.