fbpx Ponthatárok 2018 | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Ponthatárok 2018

2018. július 26. 10:05
Ponthatárok 2018

Kihirdetésre kerültek a 2018 szeptemberétől induló képzéseink ponthatárai.

A mai nappal kihirdetésre kerültek a 2018 szeptemberétől induló képzések ponthatárai, amelyeket ide kattintva érhettek el. Ezúton is szívből gratulálunk mindenkinek a sikeres felvételihez! Szeptemberben várunk Titeket sok szeretettel az egyetem falai között, biztosak vagyunk abban, hogy rengeteg élménnyel teli év vár Rátok és reméljük, hogy minél több, egyetemünk által szervezett rendezvényen találkozhatunk majd veletek és oszlopos tagjai lesztek a Pécsiközgáz hallgatói csapatának!

Az első állomása a most induló közös kalandunknak a gólyatábor, aminek a részleteit megtaláljátok a Facebookon, és ahol hallgatói önkormányzatunknak köszönhetően biztosan rengeteg új információval és emlékkel térhettek majd haza és kezdhetitek meg egyetemista éveiteket. Az ezt követő orientációs napról pedig majd e-mailben értesítünk Titeket, szóval érdemes figyelni a postaládátokat!

Akik pedig nem nyertek felvételt sehová, azok se keseredjenek el, hiszen a pótfelvételi eljárás keretében még mindig van lehetőségetek csatlakozni a Pécsiközgázosok táborához! Az ehhez kapcsolódó információkat július 27-től érhetitek el honlapunkon.

További kellemes nyarat és jó felkészülést kívánunk az első évre!

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..

35. OTDK KÖZGAZDASÁGI SZEKCIÓJÁNAK EREDMÉNYEI

2021. április 22. és 24. között zajlott az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Közgazdasági Szekciója Sopronban. Az 564 bemutatott pályamű között..