Vállalati Hét - 2019. november 4-8.

2019. október 28. 13:27

A Vállalati héten vagyis a „World of Practice Weeken” számos előadó érkezik a karra és tart előadást különböző témákban. A legtöbb előadás fókuszában az elméleti tudás gyakorlatban való alkalmazása áll.  Ez egy tökéletes alkalom arra, hogy első kézből tegyél szert információkra a legfontosabb trendekről és problémákról, melyek hatást gyakorolnak a vállalatokra.

Részletes program: 

1. nap - november 4. (hétfő) I 2. nap - november 5. (kedd) I 3. nap - november 6. (szerda) I 4. nap - november 7. (csütörtök) I 5. nap - november 8. (péntek) 

 

Az előadások szabadon látogathatóak, ha kíváncsi vagy más évfolyamok és szakok kurzusaira akár azt is meghallgathatod! Azok, akik a WoP Week előadásai miatt kötelező órájukról hiányoznak, ezen a héten mentességet élveznek. Gyere el minél több előadásra és indulj az értékes nyereményekért!

 

A WOP Week során egy pontgyűjtő játékot szervezünk. Pontokat az előadásokon, valamint a WoP játékokon való részvétellel szerezhetsz.

 • Az első emeleten található infopultnál veheted át a pontgyűjtő füzetedet a hét végéig.
 • A pontgyűjtő füzetedet az első emeleti regisztrációs pultnál, vagy a 432/1-es irodában adhatod le 2019. November 8. (Péntek) 10:00-ig.
 • A nyerteseket 2019. november 8-án délután értesítjük a Kar Facebook oldalán és emailen keresztül.

 

Nyeremények:

Garantált nyeremény: vászontáska - Nyereményedet akkor veheted át, ha leadott pontgyűjtő füzetedben 5+ pecsét van (ebből minimum 3 előadás)

5 ajándékcsomag: A játékban résztvevők sorsoláson vesznek részt, ahol megnyerhetik az ajándékcsomagok egyikét. A sorsoláson az vehet részt, akinek leadott pontgyűjtő füzetében 5+ pecsét van (ebből minimum 3 előadás).

1 kirándulás a Deloitte-hoz: A játékban résztvevők sorsoláson vesznek részt, ahol megnyerhetik a kiránduláson való részvételt. A sorsoláson az vehet részt, akinek leadott pontgyűjtő füzetében 6+ pecsét van (ebből minimum 4 előadás).

1 nagy ajándékcsomag: A játékban résztvevők sorsoláson vesznek részt, ahol megnyerhetik a nagy ajándékcsomagot. A sorsoláson az vehet részt, akinek leadott pontgyűjtő füzetében 7+ pecsét van (ebből minimum 5 előadás).

 

#WoP Games

A játékok minden nap az első emeleten kerülek megrendezésre 9:00 és 15:00 között. A játékokon való részvétellel is lehet pecséteket gyűjteni.

 • Nem használhatod telefonodat vagy egyéb eszközödet válaszok megkeresésére.
 • Nem gyűjthetsz 2 pecsétet ugyanazon a játékon való részvétellel.
 • Két játékon való részvétel egy pecsétre jogosít.
 • A csoportos játékokon 2-5 tagú csapatok vehetnek részt.
 • 5-nél több pecsétet (ebből minimum 3 előadás) kell gyűjtened ahhoz, hogy a garantált nyereményed átvehesd és részt vehess a sorsoláson.
 • 7-nél több pecsétet (ebből minimum 5 előadás) kell gyűjtened ahhoz, hogy részt vehess a főnyeremény sorsoláson.

 

Játékok:

 • #WOP Memory Cards
 • #WOP Pong
 • #WOP Quiz
 • # WoP Kahoot
 • # WoP Treasure Hunt
 • # WoP Photo

Kapcsolódó Híreink

Kiemelkedő elismerések az Országos Tudományos Diákköri Tanácstól a KTK oktatóinak!

Újabb elismerések adnak okot a büszkeségre a Közgazdaságtudományi Kar háza táján. 2023. november 24-én a Zeneakadémián..

MTA Publikációs Nívódíjakat vehettek át Karunk oktatói

Az MTA IX. Osztály Gazdálkodástudományi Bizottság Ipar- és Vállalatgazdaságtan Albizottsága, Marketingtudományi..

Dr. Szűcs Pál Máriás Antal életműdíjat kapott

Dr. Szűcs Pál, a PTE Közgazdaságtudományi Kar nyugalmazott oktatója, alapító atyáinak egyike 2023. november 24-én, az..

Elhunyt Kovácsné Tóth Lívia

Megrendülten tudatjuk, hogy Kovácsné Tóth Lívia munkatársunk, példamutató erővel és méltósággal viselt betegsége..

Morning EDUCoffee

Ismered az EDUC Európai Egyetemi Szövetséget? Szeretnéd megtudni, hogy milyen képzési és mobilitási lehetőséget kínál a..

Dr. Bessenyi István munkáját ismerték el

Dr. Bessenyei István, Karunk egyetemi docense immár 20 éve kapcsolódik be a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság -..

MATEMATIKA és TÖRTÉNELEM emelt szintű szóbeli érettségi felkészítő 2024

Matematika és történelem szóbeli érettségi felkészítő tanfolyam indul Karunkon. Célja, hogy az idén érettségizők egy kis..

Több rangsor alapján is a legjobbak között a PTE gazdaságtudományi területen!

A PTE Közgazdaságtudományi Kar az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett az oktatási, kutatási kiválóságának..