Vállalati Hét - 2019. november 4-8.

2019. október 28. 13:27

A Vállalati héten vagyis a „World of Practice Weeken” számos előadó érkezik a karra és tart előadást különböző témákban. A legtöbb előadás fókuszában az elméleti tudás gyakorlatban való alkalmazása áll.  Ez egy tökéletes alkalom arra, hogy első kézből tegyél szert információkra a legfontosabb trendekről és problémákról, melyek hatást gyakorolnak a vállalatokra.

Részletes program: 

1. nap - november 4. (hétfő) I 2. nap - november 5. (kedd) I 3. nap - november 6. (szerda) I 4. nap - november 7. (csütörtök) I 5. nap - november 8. (péntek) 

 

Az előadások szabadon látogathatóak, ha kíváncsi vagy más évfolyamok és szakok kurzusaira akár azt is meghallgathatod! Azok, akik a WoP Week előadásai miatt kötelező órájukról hiányoznak, ezen a héten mentességet élveznek. Gyere el minél több előadásra és indulj az értékes nyereményekért!

 

A WOP Week során egy pontgyűjtő játékot szervezünk. Pontokat az előadásokon, valamint a WoP játékokon való részvétellel szerezhetsz.

  • Az első emeleten található infopultnál veheted át a pontgyűjtő füzetedet a hét végéig.
  • A pontgyűjtő füzetedet az első emeleti regisztrációs pultnál, vagy a 432/1-es irodában adhatod le 2019. November 8. (Péntek) 10:00-ig.
  • A nyerteseket 2019. november 8-án délután értesítjük a Kar Facebook oldalán és emailen keresztül.

 

Nyeremények:

Garantált nyeremény: vászontáska - Nyereményedet akkor veheted át, ha leadott pontgyűjtő füzetedben 5+ pecsét van (ebből minimum 3 előadás)

5 ajándékcsomag: A játékban résztvevők sorsoláson vesznek részt, ahol megnyerhetik az ajándékcsomagok egyikét. A sorsoláson az vehet részt, akinek leadott pontgyűjtő füzetében 5+ pecsét van (ebből minimum 3 előadás).

1 kirándulás a Deloitte-hoz: A játékban résztvevők sorsoláson vesznek részt, ahol megnyerhetik a kiránduláson való részvételt. A sorsoláson az vehet részt, akinek leadott pontgyűjtő füzetében 6+ pecsét van (ebből minimum 4 előadás).

1 nagy ajándékcsomag: A játékban résztvevők sorsoláson vesznek részt, ahol megnyerhetik a nagy ajándékcsomagot. A sorsoláson az vehet részt, akinek leadott pontgyűjtő füzetében 7+ pecsét van (ebből minimum 5 előadás).

 

#WoP Games

A játékok minden nap az első emeleten kerülek megrendezésre 9:00 és 15:00 között. A játékokon való részvétellel is lehet pecséteket gyűjteni.

  • Nem használhatod telefonodat vagy egyéb eszközödet válaszok megkeresésére.
  • Nem gyűjthetsz 2 pecsétet ugyanazon a játékon való részvétellel.
  • Két játékon való részvétel egy pecsétre jogosít.
  • A csoportos játékokon 2-5 tagú csapatok vehetnek részt.
  • 5-nél több pecsétet (ebből minimum 3 előadás) kell gyűjtened ahhoz, hogy a garantált nyereményed átvehesd és részt vehess a sorsoláson.
  • 7-nél több pecsétet (ebből minimum 5 előadás) kell gyűjtened ahhoz, hogy részt vehess a főnyeremény sorsoláson.

 

Játékok:

  • #WOP Memory Cards
  • #WOP Pong
  • #WOP Quiz
  • # WoP Kahoot
  • # WoP Treasure Hunt
  • # WoP Photo

Kapcsolódó Híreink

Újabb nemzetközi akkreditációs siker a KTK-n: EFMD BSIS label

A Közgazdaságtudományi Kar a tavalyi évben újabb 5 évre kiérdemelt EFMD programakkreditáció után újabb jelentős lépést..

Pécsiközgáz Bootcamp 2024

A Pécsiközgáz újra meghirdeti nyári táborát olyan gimnáziumi diákok számára, akik érdeklődnek a közgazdász képzések..

Hackathon 2024

Március 20-21. között került megrendezésre a Simonyi Hackathon ötletverseny a Fenntarthatósági Központ és a Hidrogén..

WoP week

Megrendezésre került a WoP Week (World of Practice Week) március 18-22. között, melynek keretében 20 vállalati partner..

ReSem Kutatói Szeminárium a KTK-n

Mestersége címere: A.I. A Mesterséges Intelligencia, MI, avagy divatos nevén az AI volt a fő témája a Pécsi..

PTE szimulációs Kupa - verseny felhívás 2024 tavasz

A verseny az EcoSim online szimulációját veszi alapul. A szimuláció során egy virtuális tech vállalatot kell irányítani..

Díszoklevél igénylés

A Pécsi Tudományegyetemen vagy jogelőd intézményeiben 50 éve diplomát szerzett közgazdász végzettségű egykori hallgatók..

BGE Gazdasági Szaknyelvi Vizsga

A jelentkezők középfokú egynyelvű gazdasági szakmai nyelvvizsga A szóbeli, B írásbeli és C komplex típusát választhatják..