fbpx Események | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Események

A PÉCSIKÖZGÁZ CSAPATA MÁSODIK HELYEZETT AZ OEV-EN

Hatalmas örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a Pécsiközgáz diákszervezetének, a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégiumának csapata az Országos..

PHD NYÍLT NAP A PTE-N!

A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata 2021. április 23-án a doktori képzést bemutató online nyílt napot szervez az oktatói-kutatói pálya..

IRÁNY A PTE! KULTÚRFESZT

A Pécsi Tudományegyetemen január 25. és 29. között megrendezésre kerül a Irány a PTE! Kultúrfeszt. Az 5 napon át zajló online eseményre a PTE 10 Kara..

MTA GAZDÁLKODÁSTUDOMÁNYI BIZOTTSÁG 2019. ÉVI DÍJAZOTTJAI

Az MTA Gazdálkodástudományi Bizottsága publikálta a 2019. évi Palyaműdíjazottja és Publikációs Nívódíjazottjainak névsorát.

Szülői Fórum

A PTE KTK szülői fórumbeszélgetésre hívja a Kar iránt érdeklődő, pályaválasztás előtt álló középiskolás diákok szüleit. A programra regisztráció..

„PRO CURA INGENII” DÍJ

’Pro Cura Ingenii’ elnevezéssel a Pécsi Tudományegyetem Szenátusa kitüntetést alapított, amelyet – a Tehetségtanács javaslata alapján – évente..

MASZKBAN IS MENŐ VAGY

Fotókampánysorozat a PTE Táncegyüttes szervezésében.

TEDD LÁTHATÓVÁ A TUDÁST!

Felhívás egyetemistáknak tudományos témák vizuális bemutatására.

CORPORATE FINANCE SCHOOL PROGRAMSOROZAT

Az EY által szervezett Corporate Finance School programsorozatra szeretné invitálni a Vállalati pénzügyek iránt érdeklődő másod-harmadéves /..

TUDOMÁNYOS KONFERENCIA

November 5-én és 6-án került megrendezésre a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara 50 éves évfordulója alkalmából rendezett tudományos..

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA A PÉCSIKÖZGÁZON

November 27-én ismét megrendezésre kerül a Kutatók Éjszakája, ám most rendhagyó módon online előadásokra várjuk az érdeklődőket! Várunk mindenkit, aki..