fbpx Események | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Események

Sikeresen zárult a III. Farkas Ferenc Konferencia

Múlt héten nagy sikerrel zárult a III. Farkas Ferenc Nemzetközi Konferencia, mely június 3-4-e között került megrendezésre.

Strategic Partnership Summit 2022 – összefoglaló

Május 30-31-én zajlott a Közgazdaságtudomány Karon a Strategic Partnership Summit (SPS) 2022 elnevezésű rangos nemzetközi rendezvény.

XIV. Pécsi Pénzügyi Napok

2022. április 28-29-én, megrendezésre kerül a XIV. Pécsi Pénzügyi Napok a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán.

Farkas Ferenc Ösztöndíj és Emlékdíj 2022-es nyilvános kuratóriumi ülése

Ünnepélyes díjátadó a Közgazdaságtudományi Karon.

Első Omnichannel Nap

2022. május 13-án, pénteken kerül megrendezésre a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar és a Budapesti Corvinus Egyetem közös, omnichannel..

Simonyi Hackathon Ötletverseny - 2022 tavasz

A hackathon egy olyan rendezvény, ahol kreatív, nyitott gondolkodású, vállalkozó szellemű, különböző szakterületek képviselői..

Véradás a KTK-n

A Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezete véradó napot rendez a KTK-n.

2. Irány a PTE Kultúrfeszt

Karunk is részt vesz a 2. Irány a PTE! Kultúrfeszten, ahol két napon át (egy online és egy személyes jelenlétűn) előadásokkal várunk mindenkit!

III. Farkas Ferenc Nemzetközi Tudományos Konferencia

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és Vezetés- és Szervezéstudományi Intézete tisztelettel meghirdeti a III. FARKAS FERENC NEMZETKÖZI..

Összefoglaló a IV. Nemzetközi Turizmusmarketing Konferenciáról

2021. november 5-én, pénteken sikeresen megrendeztük Karunkon a IV. Nemzetközi Turizmusmarketing Konferenciát, ami a "Turizmus 4.0: reziliencia..

2021 - VI. FOGYASZTÁS INTERDISZCIPLINÁRIS SZIMPÓZIUM - SPORT ÉS JÁTÉK – FOGYASZTÁS A VIRTUÁLIS TÉRBEN

Az esemény dátuma: 2021. október 28. Helyszíne: dr. Halasy-Nagy József Aula (II. emelet)

Véradó nap a KTK-n

A Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezete véradó napot rendez a KTK-n.

Kutatók Éjszakája a Pécsiközgázon 2021

Karunk az idei évben is becsatlakozik a méltán népszerű Kutatók Éjszakája elnevezésű kezdeményezésbe. A Kutatók Éjszakája egy Európa-szerte..

Gyászhír

Fájdalommal tudatjuk, hogy életének 90. évében elhunyt Danyi Pál, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának alapító tagja, megbecsült és..

MARKETING TALENT AWARD

MARKETING TALENT AWARD – Marketers of the Future for Sustainability A Marketing Talent Award küldetése, hogy megtalálja a jövő marketereit, teret..

"PASSZOLD VISSZA, TESÓ"

Avagy mobiltelefonnal a csimpánzokért és a gorillákért!

Köszöntő Vörös József 70. születésnapja alkalmából

Dr. Vörös József professzor idén ünnepli 70. születésnapját, melynek alkalmából ezúton szeretnénk tiszteletünket kifejezni és születésnapja alkalmából..

ÚJABB HÁROM ÉVIG MINŐSÍTETT SZAKKOLLÉGIUM A JPKSZ

2021.04.30-án a Minősítő Bizottság döntése értelmében a PTE-KTK Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium sikeresen újította meg minősítését, így..

35. OTDK KÖZGAZDASÁGI SZEKCIÓJÁNAK EREDMÉNYEI

2021. április 22. és 24. között zajlott az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Közgazdasági Szekciója Sopronban. Az 564 bemutatott pályamű között..

VII. ORSZÁGOS SZAKKOLLÉGIUMI TALÁLKOZÓ

2021.04.16-18. között lezajlott a VII. Országos Szakkollégiumi Találkozó, melyet a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium tagjai szerveztek. Idén..

FÖLD NAPJA - ZÖLDNEK LENNI JÓ!

Öltözz zöldbe, vagy öltöztesd zöldbe környezeted!

DJP FINTECH DESIGN VERSENY

Három kategóriában hirdet Fintech Design Versenyt a Digitális Jólét Program a digitális pénzügyi szolgáltatások iránt érdeklődő diákok számára. A..

NEMZETKÖZI SIKERT ARATOTT A SIMONYI BEDC

2021. április 16-án pénteken a Simonyi Vállalkozásfejlesztési Központ (KTK) hatodik alkalommal szervezett nemzetközi hackathont, de ezúttal 11..

A PÉCSIKÖZGÁZ CSAPATA MÁSODIK HELYEZETT AZ OEV-EN

Hatalmas örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a Pécsiközgáz diákszervezetének, a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégiumának csapata az Országos..

PHD NYÍLT NAP A PTE-N!

A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata 2021. április 23-án a doktori képzést bemutató online nyílt napot szervez az oktatói-kutatói pálya..

IRÁNY A PTE! KULTÚRFESZT

A Pécsi Tudományegyetemen január 25. és 29. között megrendezésre kerül a Irány a PTE! Kultúrfeszt. Az 5 napon át zajló online eseményre a PTE 10 Kara..

MTA GAZDÁLKODÁSTUDOMÁNYI BIZOTTSÁG 2019. ÉVI DÍJAZOTTJAI

Az MTA Gazdálkodástudományi Bizottsága publikálta a 2019. évi Palyaműdíjazottja és Publikációs Nívódíjazottjainak névsorát.

Szülői Fórum

A PTE KTK szülői fórumbeszélgetésre hívja a Kar iránt érdeklődő, pályaválasztás előtt álló középiskolás diákok szüleit. A programra regisztráció..

„PRO CURA INGENII” DÍJ

’Pro Cura Ingenii’ elnevezéssel a Pécsi Tudományegyetem Szenátusa kitüntetést alapított, amelyet – a Tehetségtanács javaslata alapján – évente..

MASZKBAN IS MENŐ VAGY

Fotókampánysorozat a PTE Táncegyüttes szervezésében.

TEDD LÁTHATÓVÁ A TUDÁST!

Felhívás egyetemistáknak tudományos témák vizuális bemutatására.

CORPORATE FINANCE SCHOOL PROGRAMSOROZAT

Az EY által szervezett Corporate Finance School programsorozatra szeretné invitálni a Vállalati pénzügyek iránt érdeklődő másod-harmadéves /..

TUDOMÁNYOS KONFERENCIA

November 5-én és 6-án került megrendezésre a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara 50 éves évfordulója alkalmából rendezett tudományos..

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA A PÉCSIKÖZGÁZON

November 27-én ismét megrendezésre kerül a Kutatók Éjszakája, ám most rendhagyó módon online előadásokra várjuk az érdeklődőket! Várunk mindenkit, aki..