fbpx Múlt karácsony (2019) | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Múlt karácsony (2019)

2020. december 12. 13:41

Biztos mindenki ismeri Mariah Carrey: Last Christmas című zenéjét, ami minden egyes karácsonykor felcsendül vagy egy rádióból vagy egy karácsonyi gyerekműsor alkalmával. De mi lenne, ha nem csak a zenét hallgatnánk mostantól minden évben, hanem egy filmet is láthatnánk róla?

November 7.-én érkezik a mozikba az Emilia Clarke, Emma Thompson és Henry Golding főszereplésével alakított Múlt karácsony című romantikus vígjáték. A történet arról szól, hogy Kate (Emilia Clarke) csengettyűs cipőben csetlik-botlik London-szerte és a saját rossz döntései között. Ő ugyanis egy egész évben nyitva tartó karácsonyi boltban dolgozik manóként. Találkozik Tommal (Henry Golding), aki túl szép, ahhoz, hogy igaz legyen, amikor besétál a lány életébe, és elkezd segíteni neki. Henry megpróbál bejutni Kate saját világába, és ledönteni a lány maga köré épített falait, hogy elfelejtesse Kate-tel a tavaly karácsonykor történt balesetét.

Amíg London átalakul az év legcsodálatosabb városává, ebben a meghitt időszakban, a két fiatalnak nem akar sikerülni semmi. Néha azonban el kell felejteni a rosszat, és élvezni kell a hópelyhek hullását, mert az élet egy hatalmas kaland, és mindig hoz valami váratlan meglepetést!

Írta: Várhelyi Eszter